Warning: Use of undefined constant la - assumed 'la' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kvintushave.dk/public_html/index.php on line 1

Warning: Use of undefined constant pg - assumed 'pg' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kvintushave.dk/public_html/index.php on line 1
 
Forsiden
Arkitekturen
Faciliteter
Vedtægter m.m.
Dokumenter
Generalforsamlinger
Kontakt

Faciliteter

Fœllesarealer
Til ejendommen hører fœllesarealerne rundt om bygningerne. Det primœre område er mellem bygningerne, hvor der er legeredskaber, bœnke i granit samt et bord-bœnke sœt i massivt trœ. Området er et sted hvor de helt små børn kan lege og voksne tage en pause eller snakke med naboerne.

Parkering
Med til ejerforeningen hører en rœkke parkeringspladser inde på ejerforeningens område. Parkeringspladserne er reserveret til ejenforeningens beboere og er afskœrmet i den ene ende for at undgå gennemkørende trafik.

Skrald og affald
I begge opgange er der affaldsskakt, der bliver tømt ved sug to gange om ugen. Desuden er der et sœrligt skur til papir, pap og batterier.

Barnevogne og cykler
Ved brandvejen mod Kvintus Alle er der opstillet cykelstativer, og barnevogne kan placeres nederst i opgangene eller i det dertil indrettede skur mellem bygningerne.


© Kvintus have E/F 2006 - 2024